Koffie drinken in jouw huisstijl met bedrukte mokken

Koffie drinken in jouw huisstijl met bedrukte mokken

Mokken bedrukken is de manier om een glimlach tevoorschijn te toveren bij collega’s of partners. We vertellen je daarom in dit artikel drie redenen om dit te doen!

Cadeau met een verhaal

Je vrienden en familie kennen hun eigen vorm van humor, herinneringen en favoriete gespreksonderwerpen. Hierdoor ontvang je de kans om iemand de maat te nemen, een gebeurtenis op te halen of om een conversatie op te starten. Kortom: een mok bedrukken van Promofit en vervolgens overhandigen aan een bekende geeft een persoonlijk tintje in zijn of haar leven, omdat de beker steeds weer terugkomt op tafel. Met het ontstaan van verhalen over de situatie, verse herkenningsmomenten en feedback als gevolg.

Een motivatiebron

Grote kans dat je dagelijks denkt aan een droom, die je uitstelt vanwege eerdere verplichtingen, maar daarmee stopt het dagdromen natuurlijk niet. Het is namelijk een sterk denkbeeld, hiervoor moet je het laatste stapje zetten en daarvoor zorgt bijvoorbeeld een inspirerende quote, een prikkelende vraag of een afbeelding van je ideale eindbestemming. Als je er iedere dag naar staart, terwijl je zit te werken achter je bureau, ga je vanzelf geloven dat je moet beginnen. Vergelijk het met een coach: eerst gaan de aanwijzingen langs je heen en na een tijdje zet je de eerste stap, dankzij de roepingen van de herhaling en de aantrekkingskracht van het ontwerp.

Vaste speler op kantoor

De cultuur op kantoor is uniek, waardoor je makkelijk een drinkbeker inzet als reden om de werkzaamheden op te vrolijken. Denk hierbij aan de unieke bedrijfscultuur waarmee een zin de pauze, een deadline of verkoopgesprek aankondigt. Het is dus een symbool dat iedere medewerker begrijpt en daarnaar handelt. Zoals een slogan uitspreken wanneer de werkdag begint, een bepaald product of de doelstelling te omschrijven. Al met al is het een prachtige sfeermaker voor positieve momenten zonder grenzen.

Onze diensten

En als laatste bespreken we ons aanbod, waardoor we je vraag meteen uitvoeren. Dat betekent dat je jouw ontwerp indient via WeTransfer en vervolgens het product snel ontvangt of ophaalt. Maak daarnaast gebruik van deze voordelen:
Bij ons vind je de laagste prijsgarantie, dus hoef je niet meer verder te zoeken om je idee terug te zien op een mok. Tevens leveren we een hoogstaande service. Hierdoor voldoen we aan je wensen voor onder andere de druktechniek of de details in het design. En zijn we bereikbaar via de mail, telefoon en social media om je vragen om te zetten in antwoorden van 09:00 tot 17:30.

Uiteenlopende Kortingscodes

Op onze site houden we een pagina bij met de actuele kortingscodes, zo krijg je als klant een lagere prijs of een presentje. Met andere woorden: laat je verrassen om je bestelling te veranderen door diverse opties.