Relatiegeschenk met logo: dit zijn de laatste trends

Relatiegeschenk met logo: dit zijn de laatste trends

Een goed relatiegeschenk geven aan je personeel, aan klanten of aan wie ook maar, heeft veel voordelen voor bedrijven. Een slimme optie is om te kiezen voor relatiegeschenken met logo. Maar wat zijn precies de trends als het gaat om het weggeven van relatiegeschenken met logo? In dit blog zoomen we in op de grootste trends op het gebied van relatiegeschenken bedrukken.

Pennen bedrukken: een populaire keuze

Momenteel is pennen bedrukken een van de meest gemaakte keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar relatiegeschenken met logo. Pennen gelden, zeker als het kwaliteitspennen zijn, als een cadeau dat door de ontvangers vaak xerg gewaardeerd wordt. Want wie kan er nu geen goede pen gebruiken? Door het logo wordt de ontvanger met de naam van jouw bedrijf geconfronteerd, waardoor je op een slimme manier aan p.r. doet. En omdat pennen in bijvoorbeeld bedrijven vaak meermalen van eigenaar wisselen, kun je er een relatief grote doelgroep mee bereiken.

Oog voor het milieu met een duurzaam relatiegeschenk

De verkoop van duurzame relatiegeschenken, voorzien van een logo, heeft de laatste jaren ook een hoge vlucht genomen. Het aanbod van dit soort relatiecadeaus is de afgelopen periode dan ook significant gegroeid, zodat er veel te kiezen valt. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken als duurzame wijn- of bierpakketten met wat lekkernijen erin, een duurzaam relatiegeschenk als een hotelovernachting in een klimaatneutraal hotel, of aan een duurzaam relatiegeschenk als een LED-zaklamp met logo van jouw onderneming. Dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden die er zijn om een duurzaam relatiegeschenk te kopen voor jouw personeel of jouw zakenrelaties

Andere populaire relatiegeschenken bedrukken: kies voor technologie

Geliefd als optie om relatiegeschenken bedrukken te laten, zijn technologische accessoires. Deze relatiegeschenken zijn, net als pennen met een logo bedrukken en duurzame relatiecadeaus, steeds geliefder geworden onder ondernemers. Een leuk geschenk is bijvoorbeeld een powerbank weggeven, uiteraard voorzien van je bedrijfsnaam en/of je bedrijfslogo. Met een powerbank kan de ontvanger zijn of haar smartphone, tablet of iPad opladen als er geen netstroom in de buurt is. Naast deze technologische gadget is de USB-stick met logo nog steeds erg populair in de wereld van relatiegeschenken. En denk verder aan leuke presentjes als een smartphonehouder, draadloze oortjes voor de mobiel of soortgelijke cadeautjes. Je maakt jezelf als ondernemer hiermee een stuk populairder in elk geval!

Een traditioneler relatiegeschenk: de waardebon

Ten slotte kun je natuurlijk ook gaan voor en wat traditionele relatiegeschenk, namelijk de waardebon. Dit type geschenk wordt nog steeds hogelijk gewaardeerd voor zakenrelaties en personeel. Belangrijk is wel om qua bedrag gul te zijn en niet aan te komen met en bon van 5 of 10 euro. Leuke ideeën voor waardebonnen en mogelijkheden zijn er in overvloed. Geliefd zijn met name bonnen voor een gratis hotelovernachting, dinerbonnen of bonnen die je kunt besteden bij grote online retailers als bol.com, Amazon of de Mediamarkt. Maak jezelf ook populair bij je personeel en/of zakenrelaties en kies voor een mooi, duurzaam en passend relatiegeschenk!