Zo vind je de mooiste feestlocaties in Nederland

Zo vind je de mooiste feestlocaties in Nederland

Een bedrijfsfeest of zakelijk evenement organiseren vraagt natuurlijk om een perfect geschikte locatie. Die is echter nog niet zo eenvoudig te vinden. Wanneer jij de aangewezen persoon bent om dit feest of evenement te organiseren, wil je dit super goed aanpakken. Alles moet kloppen. De muziek, het eten en drinken, het entertainment en natuurlijk de locatie. Om je op weg te helpen hebben we zes bijzondere opties op een rijtje gezet, waarbij er voor ieder wat wils is. Op deze manier weet je zeker dat het een geslaagd feest wordt!

Klooster Bethlehem

Haren is een dorpje in Brabant. Hier is ook het Klooster Bethlehem te vinden. Van buiten ziet dit er mooi, maar historisch uit. Van binnen is het echter een moderne en zeer goed uitgeruste evenementenlocatie. Er zijn meerdere zalen en een grote buiten locatie. De perfecte locatie voor een bedrijfsfeest, met een mogelijke capaciteit van ruim 1100 gasten.

Vrij

Deze locatie is gelegen in Culemborg, midden op de Betuwe. Dit is een oude boerderij waar je nu hele mooie evenementen kunt organiseren. Ook een zeer geschikte locatie voor bedrijfsfeesten. De centrale zaal heeft een open keuken en een hoog plafond. Ook is er een ruim terras. Ideale locatie voor een feest!

More-Itz

Hier kun je het hele jaar door prachtige feesten geven. In de zomer is dit een hele stijlvolle beachclub. Luxe loungebanken, een heus zandstrand en fijne ligbedden doen je vermoeden dat je in Spanje bent. Binnen is het echter een feestlocatie die je doet denken aan een Zwitserse skichalet, wat het dus de ideale locatie voor trouwen maakt. Je kan hier terecht met groepen tot wel 600 man.

Nederlands Openluchtmuseum

Dit is een mooie locatie in Arnhem. Op deze locatie heb je ontzettend veel mogelijkheden wat betreft de zaal. Je kan er een groot dansfeest houden, een intiem feest in de kroeg of een stijlvolle bijeenkomst in de herenkamer. Elke zaal of ruimte biedt weer een unieke sfeer, waarbij er zeer goed is gelet op details. Het museum helpt je om jouw evenement op en top in orde te maken. Ideale optie!

City Lounge

Wanneer je een wat meer exclusieve sfeer wenst voor je evenement, dan is deze locatie in Apeldoorn zeer geschikt. Deze locatie is gevestigd in voormalige bankkluizen, en richt zich specifiek op zakelijke evenementen. Het decor is zeer fraai, comfortabel en luxe. De organisatie helemaal in orde. Een ding is zeker, hier kun je een stijlvol feest voor je bedrijf organiseren.

Pictures

Wanneer je een evenement met glitter en glamour wil en veel mensen wil uitnodigen, is Pictures in Eindhoven zeer geschikt. Dit is een grote oude filmzaal, waar veel zakelijke evenementen worden georganiseerd. Je kan hier feesten en bijeenkomsten geven voor 800 gasten. Ondanks de grote ruimte ademt alles luxe en sfeer. Er zijn vele mogelijkheden en jouw gasten hebben het idee op een grote première te zijn. Hele mooie optie voor grotere feesten en evenementen!