Hoekbank modern design; dat is genieten in stijl

Hoekbank modern design; dat is genieten in stijl

Wat is er lekkerder dan na een gure herfstdag met een kop koffie of warme chocolademelk op te warmen op de bank? De liefhebbers van een modern interieur zijn soms bang dat zulk comfort niet past bij hun stijl … een misvatting! De hoekbank modern design biedt dan namelijk precies wat jij zoekt.

Wat is Modern

De woonstijl Modern kom je inmiddels al meerdere decennia tegen in de catalogus. Het staat dus niet meer direct voor nieuw, maar meer voor de manier van inrichten. Een moderne inrichting is een strakke inrichting die zich kenmerkt door strakke lijnen en lichte kleurstellingen. Het brengt rust in huis! Moderne meubels passen daardoor ook zeer goed thuis in nieuwe woontrends als Minimalistisch Modern en Maritiem.

De bank

Als vast onderdeel van vele woonkamers is de bank één van de meest populaire meubels. En direct ook sfeerbepaler; door het formaat is het al snel een eyecatcher. Er is niet alleen keuze in het aantal zitplaatsen, maar ook in de vorm van de bank. De keuze voor een hoekbank creëert veel zitplekken en extra betrokkenheid doordat je meer naar elkaar toe zit en dus makkelijker contact maakt. Aangezien alle woonkamers hoeken hebben, kan je dus ook met een hoekbank eenvoudig variëren in de opstelling in je kamer.

Moderne hoekbank

Ben je overtuigd van de voordelen van een hoekbank en heb je gekozen voor de woonstijl Modern, dan kom je automatisch bij de hoekbank modern design uit. Het verzekert je van eigentijds design op de belangrijkste plek van de woonkamer. Bij design wordt echter vaak niet direct aan comfort gedacht, maar dat is een misvatting. Waar de uitstraling wellicht strak en minimalistisch is, kan door een goede keuze van materialen optimaal zitcomfort worden gegarandeerd … en natuurlijk wil je ook niet anders. Zo’n prominent meubelstuk waar het niet lekker op zitten is, dan zou je toch echt de plank misslaan.

Tips

Kies je voor een hoekbank in een modern design, dan hoeft dat niet automatisch te beteken dat je voor een volledig modern design gaat. Ze zijn vaak prima te combineren met verschillende interieurstijlen; een woontrend op zich. Handig is dat veel hoekbanken echt op maat kunnen worden geleverd. Qua kleur en materiaal, maar door een modulair systeem kan je vaak ook het aantal zitplaatsen bepalen. Ook extra gemak van voeten- of hoofdsteunen behoren vaak tot de mogelijkheden. Een waarschuwing tenslotte; kies voor een formaat bank dat past bij de oppervlakte van je kamer. Niet te groot of te klein. Een goede woonadviseur kan je hierbij prima helpen.